![]() |
|
Quest حيوان دست آموز Succubus - نسخه قابل چاپ +- PGameForum (http://www.pgameforum.com) +-- انجمن: World of Warcraft (/forumdisplay.php?fid=3) +--- انجمن: آموزش Quest ها (/forumdisplay.php?fid=10) +--- موضوعات: Quest حيوان دست آموز Succubus (/showthread.php?tid=785) |
Quest حيوان دست آموز Succubus - bermooda - 08-23-2009 11:07 AM رحمت جان اگه امكان داره طريقه انجام Quest Succubus(Pet Warlock رو به فارسي برامون بزاري ممنون ميشم . با تشكر از زحمت فراوان شما.
RE: Quest حيوان دست آموز Succubus - DARKNESS - 08-23-2009 09:30 PM (08-23-2009 11:07 AM)bermooda نوشته است: رحمت جان اگه امكان داره طريقه انجام Quest Succubus(Pet Warlock رو به فارسي برامون بزاري ممنون ميشم . خواهش می کنم، من فقط انجام وظیفه می کنم. این موجود یک حیوان دست آموز دیو مانند است که برای Warlock های مرحله ی 20 به بالا بعد از انجام یک سری ماموریت قابل دسترس خواهد بود. قسمت اول این سری برای اهالی Horde و Alliance مشترک بوده و توسط Warlock Trainer ها در شهر های اصلی ( Under City - Storm Wind - Orgrimmar ) به بازیکن داده می شود. اسم این ماموریت « Devourer of Souls » است. Warlock های Alliance تنها یک سه گانه از Quest ها را می بایست انجام دهند در شرایطی که Warlock های Horde می بایست هشت مرحله از Quest ها را انجام دهند. اما می توانند یک سری سه گانه توسط Warlock Trainer مربوط به Under City نیز انجام دهند. در تمامی این سری ها، Warlock می بایست در آخرین مرحله Succubus را در یک نبرد شکست دهد تا اجازه ی احظار آن را بدست آورد. مراحل انجام ماموریت - شروع از Under City : - اولین گام : Speak with Carendin Halgar in Undercity ماموریت دهنده : Alamma در Silvermoon City به عنوان Warlock Trainer ![]() اتمام در : Carendin Halgar در Under City به عنوان Warlock Trainer - دومین گام : Speak with Godrick Farsan in the Temple of the Damned ماموریت دهنده : Carendin Halgar در Under City به عنوان Warlock Trainer اتمام در : Godrick Farsan در Under City ![]() - سومین گام : Bring the hearts of Dalin Forgewright and Comar Villard to Carendin Halgar in the Temple of the Damned ماموریت دهنده : Godrick Farsan در Under City ![]() آیتم های مورد نیاز برای اتمام ماموریت : 1- Dalin's Heart : با کشتن Dalin Forgewright در Silverpine Forest این آیتم به دست خواهد آمد. ( 55.4% Drop Rate ) ![]() 2- Way Point : اتمام در : Carendin Halgar چهارمین گام : Using the Pure Hearts, summon and subdue a succubus, then return the Pure Hearts to Carendin Halgar in the Magic Quarter of the Undercity ماموریت دهنده : Carendin Halgar در این ماموریت می بایست با کمک Pure Heart ای که در اختیار شما قرار می گیرد، Succubus را احظار و رام کنید. ![]() اتمام در : Carendin Halgar مراحل انجام ماموریت - شروع از StormWind City : - اولین گام : Report to Gakin the Darkbinder in the Mage Quarter of Stormwind ماموریت دهند : Lago Blackwrench در Iron Forge ![]() اتمام در : Gakin the Darkbinder در StormWind City (این نقشه ی جدید شهر می باشد.) ![]() - دومین گام : Speak with Takar the Seer in the Barrens ماموریت دهنده : Gakin the Darkbinder ![]() اتمام در : Takar the Seer در The Barrense ![]() - سومین گام : Retrieve the Heartswood from Ashenvale and bring it to Gakin the Darkbinder in the Mage Quarter of Stormwind ماموریت دهنده : Takar the Seer ![]() آیتم های مورد نیاز برای اتمام مامویت : - Heartswood : این آیتم در Ashenvale می روید : ( 100.9% Drop Rate ) ![]() اتمام در : Gakin the Darkbinder ![]() چهارمین گام : Using the Heartswood Core, summon and subdue a succubus, then return the Heartswood Core to Gakin the Darkbinder in the Slaughtered Lamb ماموریت دهنده : Gakin the Darkbinder ![]() شما در این ماموریت می بایست با HeartsWood Core در اختیار قرار گرفته؛ Succubus را احظار و رام کنید. ![]() اتمام در : Gakin the Darkbinder
RE: Quest حيوان دست آموز Succubus - bermooda - 08-24-2009 12:53 PM رحمت جان باورم نمي شه كه به اين قشنگي توضيح دادي . واقعاً زحمت كشيدي .دستت درد نكنه . باعث افتخارم هست كه با چنين پليري دارم بازي ميكنم . متشكر . ممنون
RE: Quest حيوان دست آموز Succubus - DARKNESS - 08-24-2009 01:04 PM (08-24-2009 12:53 PM)bermooda نوشته است: رحمت جان باورم نمي شه كه به اين قشنگي توضيح دادي . واقعاً زحمت كشيدي .دستت درد نكنه . خواهش می کنم؛ نیازی به تشکر نیست، انجام وظیفه کردم. ![]() منم به خودم افتخار می کنم که در همچنین جمعی هستم.
RE: Quest حيوان دست آموز Succubus - Guardian - 08-24-2009 08:45 PM تا دكمه Thx نيست واقعا موفق باشي
RE: Quest حيوان دست آموز Succubus - DARKNESS - 08-24-2009 09:51 PM با تشکر از لطف دوستان، طبق قوانین چون سوال کننده، به مقصود رسید، پست بسته می شود. |